Våra medarbetare

Kerstin Nordenham Murby

Auktoriserad revisor, auktoriserad redovisningskonsult och ägare


Jag tog min civilekonomexamen i Lund och började därefter jobba hos Fredrik Nordenham som var en av Sveriges första auktoriserade revisorer. Med tiden startade jag eget och driver idag revisionsbyrån med alla underbara medarbetare som hittat hit under de år vi funnits här. Vi har roligt på jobbet varje dag och drivs av att jobba för att utveckla vår kvalitet och kreativitet. Vi utvecklar våra nätverk så att vi skall ha tillgång till de bästa experterna i alla de frågor som vi kan behöva hantera.

Eivor Sunesson

Revisorsassistent


Jag har varit anställd hos Nordenhams Revisionsbyrå AB sedan 1997. Är bland de äldsta i teamet.
Jag sysslar mest med bokslut i små företag och bokföring.
Har även egen erfarenhet av mindre företag eftersom jag i alla år har skött min mans företag.
På min fritid tycker jag om att umgås och ta hand om min familj, ta långa promenader samt resor.

Tomas Murby

Managementkonsult


Civilingenjör i elektronik från Chalmers. Har arbetat på IBM med tillverkningsindustri i Sverige och USA. Managementkonsult med affärsstrategisk inriktning sedan 1984 med all slags konkurrensutsatt verksamhet, baserad på vetenskapligt framtagna samband mellan affärsstrategi och hur denna påverkar lönsamhet och tillväxt.
På fritiden ägnar jag gärna mig åt musik, segling, husrenovering, familj och vänner.

David Hartman

Auktoriserad revisor, kontorschef, delägare


Jag är civilekonom från Lunds universitet och sedan 2015 kontorschef i Kungälv. Jag arbetar primärt med revision, skatterådgivning och redovisningsfrågor och är specialist på små- och medelstora företag. Intresserad av att lära mig nya saker, resa och åka skidor.

Olof Johnsson

Revisorsassistent/ Redovisningskonsult


Linn Johansson

Redovisningskonsult


Har en kandidatexamen i ekonomi med inriktning redovisning från Högskolan väst och har arbetat på Nordenhams revisionsbyrå sedan sommaren 2018. Det jag tycker om mest med att arbeta som redovisningskonsult är att få hjälpa våra kunder samt att få en inblick i olika branscher.

Min fritid tillbringar jag gärna med min familj och mina vänner. Utöver det har jag ett stort intresse för heminredning, träning och resor.

Dennis Akdemir

Auktoriserad redovisningskonsult FAR


Jag har arbetat på Nordenhams Revisionsbyrå AB sedan 2012. Studerade innan dess vid Högskolan i Borås, där jag avslutade studierna med en magisterexamen från Civilekonomprogrammet. Mina fritidsintressen är sport i allmänhet och fotboll i synnerhet. Utöver det umgås jag gärna med nära och kära.

Hanna Sandberg

Auktoriserad redovisningskonsult FAR


Jag har gått en tvåårig YH-utbildning till redovisningsekonom på IHM Business School. Efter examen började jag jobba här på byrån 2013.
Det jag gillar mest med mitt jobb är att få följa hur våra kunder och deras företag utvecklas över tid.
Den största delen av fritiden ägnar jag åt att träna mina två hundar Saffran och Etienne som också är med här på kontoret. För övrigt så tycker jag också om att dricka te och läsa böcker.

Ann-Sofie Åberg

Redovisningskonsult


Det jag gillar bäst med min arbete är att kunna utvecklas varje dag i en härlig och skrattfylld miljö. När jag inte är på jobbet är jag i full färd med familj och barn eller i musikens och idrottens värld.

Tobias Olbers

Redovisningskonsult


Har gått YH-utbildningen Affärsinriktad redovisningsekonom på Affärshögskolan i Göteborg och har arbetat på Nordenhams Revisionsbyrå sedan våren 2015. Det som tilltalar mig mest med arbetet som redovisningsekonom är mötet med kunderna och att få inblick i andra yrken och branscher.
Jag bor i Kungälv tillsammans med min fru och mina två pojkar. Mina största fritidsintressen är familjen, musik och idrott.

Maria Ranås

Redovisningskonsult


Abel Awn

Redovisningskonsult


Glenn Holtudd

Revisorsassistent


Robin Nilsson

Revisorsassistent


Emelie Andersson

Redovisningskonsult


Jag har läst till ekonomi- och redovisningskonsult på Yrgo, högre yrkesutbildning i Göteborg. Det jag gillar med mitt jobb är att få arbeta med siffror och alltid lära sig något nytt. På fritiden tycker jag om att vara ute med båten och på vintern åker jag gärna skidor.

Martin Lorentsson

Revisorsassistent


Jag har arbetat på Nordenhams Revisionsbyrå AB sedan hösten 2016. Dessförinnan avlade jag en masterexamen i redovisning vid Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet. Tidigare har jag spelat fotboll och även varit aktiv som ungdomsdomare, men det nuvarande idrottsintresset är begränsat till tv-soffan. I övrigt spenderas större delen av min fritid med familj och vänner.

Amanda Persson

Redovisningskonsult