Vi på Nordenhams Revisionsbyrå AB söker nu nya revisionsmedarbetare till vårt kontor i Kungälv utanför Göteborg.


Som revisionsmedarbetare reviderar du kundernas räkenskaper och förvaltning samt förbereder underlag för påskrivande revisor. Du är ofta granskningsansvarig och rapporterar till påskrivande revisor. Egen kundstock av små- och medelstora bolag leder till eget ansvar vilket påskyndar din utveckling mot nya kunskapsnivåer. Du hjälper även till med bokslut, årsredovisningar, deklaration, uppföljning av redovisning samt ekonomisk rådgivning för de klienter som du inte reviderar. Som del av ett lag med ekonomer, skatte- och redovisningsspecialister ger du kunderna det ekonomiska stödet för att driva och utveckla sina företag samt säkerställa riktigheten i redovisningen. Ett omväxlande och självständigt arbete där du kommer i kontakt med olika branscher och företagsformer som kräver engagemang, noggrannhet och ansvarsinstinkt.

Du har ett öppet sinne och en medfödd prestigelöshet. Vi uppskattar tydlighet och att du står upp för dina åsikter. Det innebär att du har integritet och inger förtroende. Vi är ett växande, kontaktskapande företag där alla spelar sin roll, vilket innebär att du även bör vara utåtriktad, noggrann och kunna skapa goda relationer såväl internt som externt. Att gå från ord till handling är något vi värdesätter, vilket också är en naturlig konsekvens av det oberoende och entreprenörskap som sitter i våra väggar. Vi är ett gott lag med go’ stämning och starkt driv där vi hjälper varandra. Det är så vi vill ha det. Att gå till jobbet ska vara roligt. En väldigt enkel ekvation.

Du har en högskoleutbildning inom ekonomi. Meriterande är om du arbetar eller har arbetat på en revisions- eller redovisningsbyrå.

Vi har funnits sedan 1992 på Västra Gatan i Kungälv men har våra rötter i Fredrik Nordenhams Revisionsbyrå AB som funnits ända sedan 1900-talets första hälft. Vi växer, vi är omtyckta, vi gillar hundar, vi är hälften kvinnor och hälften män och vi ger dig plats på scen.

 

Ansökan sker per mail, skicka CV och personligt brev till info@nordenham.se. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval.